Willkommen auf den Seiten des Auswärtigen Amts

Adresa, oraret e punës dhe mundësi kontakti në raste urgjence

Artikel

Adresa dhe kontakte

Oraret e punës

Ndihma në rast urgjence

Pushimet për festat zyrtare 2021

Informacione të mëtejshme

Bezeichnung

Ambasada e Republikës Federale të Gjermanisë

Leiterin / Leiter

Peter Zingraf, Ambasador i Jashtëzakonshme dhe Fuqiplotë

Ort

Tiranë

PLZ

1001

Telefon

+355 (0) 4 2274 505

Fax

+355 (0) 4 2232 050

Mehr dazu in unseren Datenschutzerklärungen

Postadresse

Ambasada e Republikës Federale të Gjermanisë, Rruga Skënderbej, Nr. 8, Tiranë, Shqipëri

Straßenanschrift

Rruga Skënderbej, Nr. 8, Tiranë

Land

Shqipëri

Öffnungszeiten

Zyra e Çështjeve Ligjore dhe sektori i Vizave:
E hënë - E enjte: 08:15 - 12:00 dhe 14:00 - 15:45
E premte: 08:15 – 12:00

Oraret e pritjes të vizitorëve në përgjithësi:
08:00 – 12:00 (Për raste të tjera pasi të jetë lënë takim.)

Abteilungen

Kontakti me sektorin e vizave:
Tel.: +355 (0) 4 2290 638
Hënë - Mërkurë - Premte: ora 9:00 deri 11:00
Martë - Enjte: ora 14:00 deri 16:00

Website

http://www.tirana.diplo.de

E-Mail

info@tirana.diplo.de

Kontakt me Ambasadën Gjermane

Për pyetjet mbi çështjen e vizave, ju lutemi të përdorni vetëm adresën visa@tira.auswaertiges-amt.de

nach oben