Willkommen auf den Seiten des Auswärtigen Amts

Kryesia e Këshillit të BE-së: Videomesazh i Ambasadorit Peter Zingraf

01.07.2020 -

Kryesia e Këshillit të BE-së: Videomesazh i Ambasadorit Peter Zingraf

Më 1 korrik 2020, Gjermania mori përsipër për gjashtë muaj kryesinë e Këshillit të Bashkimit Evropian. Me këtë rast, Ambasadori Peter Zingraf regjistroi këtë videomesazh për përparësitë e Kryesisë gjermane të Këshillit të BE-së dhe mbi perspektivën evropiane të Shqipërisë.