Willkommen auf den Seiten des Auswärtigen Amts

Videomesazh i Ambasadorit Gjerman, z. Peter Zingraf

06.03.2020 -

Videomesazh i Ambasadorit Gjerman, z. Peter Zingraf

Videomesazh i Ambasadorit Gjerman në Shqipëri, zotit Peter Zingraf, rreth Ligjit të ri të Imigrimit të Fuqisë Punëtore të Kualifikuar dhe rreth mundësive për punësim në Gjermani.