Willkommen auf den Seiten des Auswärtigen Amts

Lothar Parzeller - Punonjës i sigurisë së Ambasadës Gjermane në Korrik 1990

09.07.2020 -

Lothar Parzeller - Punonjës i sigurisë së Ambasadës Gjermane në Korrik 1990

Lothar Parzeller ishte emëruar asokohe me detyrë në ambasadën gjermane nga Policia Kufitare gjermane dhe u përpoq si punonjës sigurie të përballonte situatën e krijuar. Me aparatin e tij fotografik, ai fiksoi për ne ngjarjet e asaj kohe. Për shërbimet e tij gjatë mësymjes së ambasadës ai u nderua me Kryqin Federal të Meritës.