Willkommen auf den Seiten des Auswärtigen Amts

Mereme dhe Pëllumb Matraku - ish të strehuar në Ambasadën Gjermane

06.07.2020 -

Mereme dhe Pëllumb Matraku - ish të strehuar në Ambasadën Gjermane

Çifti Mereme dhe Pëllumb Matraku kujtojnë në  videon e mëposhtme arratisjen e tyre në territorin e ambasadës. Mereme Matraku në atë kohë ishte shtatzënë dhe lindi djalin e saj pasi u largua në Gjermani.