Willkommen auf den Seiten des Auswärtigen Amts

Valbona dhe Patrizia Maloku - ish të strehuar në Ambasadën Gjermane

07.07.2020 -

Valbona dhe Patrizia Maloku - ish të strehuar në Ambasadën Gjermane

Më 7 korrik 1990, Valbona Maloku solli në jetë vajzën e saj Patrizia në një nga zyrat e ambasadës gjermane. Ajo u arratis asokohe me burrin e saj; sot Valbona dhe Patrizia Maloku jetojnë në Germersheim të Gjermanisë.