Willkommen auf den Seiten des Auswärtigen Amts

Gjon Radovani - ish i strehuar në Ambasadën Gjermane

12.07.2020 -

Gjon Radovani - ish i strehuar në Ambasadën Gjermane

Gjon Radovani jeton sot midis Stuttgartit, Tiranës dhe Triestes. Që atëherë, në korrik 1990, ai ishte një nga të paktët shqiptarë në territorin e ambasadës që fliste gjermanisht. Ai mbështeti kështu në ndërmjetësimin e stafit të ambasadës me refugjatët.