Willkommen auf den Seiten des Auswärtigen Amts

Adresa, oraret e punës dhe mundësi kontakti në raste urgjence

Adresa dhe kontakte

Pushimet për festat zyrtare

Ndihma në rast urgjence

Adresa, oraret e punës dhe mundësi kontakti

Emërtimi:

Ambasada e Republikës Federale të Gjermanisë

Udhëheqësja/i:

Susanne Schütz, Ambasadore e Jashtëzakonshme dhe Fuqiplotë

Vendi:

Tiranë

Kodi postar:

1001

Telefoni:

+355 42 27 45 05

Fax:

+355 42 23 20 50

Adresa postare:

Ambasada e Republikës Federale të Gjermanisë, Rruga Skënderbej, Nr. 8, Tiranë, Shqipëri

Adresa e rrugës:

Rruga Skënderbej, Nr. 8, Tiranë

Shteti:

Shqipëri

Orari i punës:

Zyra e Çështjeve Ligjore dhe Vizave:
E hënë - E enjte: 08:15 - 12:00 dhe 14:00 - 15:45
E premte: 08:15 – 12:00

Oraret e pritjes të vizitorëve në përgjithësi:
08:00 – 12:00 (Për raste të tjera pasi të jetë lënë takim.)

Departamentet:

Sektori i vizave:
Tel.: +355 (0) 4 2290 638
Hënë - Mërkurë - Premte: ora 9:00 deri 11:00
Martë - Enjte: ora 14:00 deri 16:00

Uebfaqja:

http://www.tirana.diplo.de

E-maili:

info@tirana.diplo.de

Kontakt me Ambasadën Gjermane