Willkommen auf den Seiten des Auswärtigen Amts

Dëshmi penaliteti / Regjistri qëndror i të huajve (AZR)

Jemand zeigt mit dem Finger auf ein erweitertes Führungszeugnis

Führungszeugnis, © Stephan Jansen/dpa

Keni nevojë për një dëshmi penaliteti? Të gjitha informacionet e nevojshme mund të merren nga Zyra Federale e Drejtësisë në Linkun e mëposhtëm:

www.bundesjustizamt.de

Nëse dëshmia e penaliteti do i dorëzohet autoriteteve shqiptare, ajo duhet të apostilohet. Më shumë rreth kësaj procedure do të gjeni në rubrikën “Legalizimi dhe Apostille”.