Willkommen auf den Seiten des Auswärtigen Amts

Falenderime të përzemërta për të gjithë sponsorët!

Falenderime të përzemërta për të gjithë sponsorët!

Falenderime të përzemërta për të gjithë sponsorët!, © Botschaft

Një „Faleminderit shumë!“ duhet thënë edhe këtë vit për sponsorët tanë. Ata japin një kontribut të rëndësishëm duke bërë të mundur të ngremë një traditë të javëve të kulturës gjermane në Shqipëri duke i ofruar publikut për çdo vit një program të larmishëm dhe ambicioz.