Willkommen auf den Seiten des Auswärtigen Amts

"Tetori Gjerman" - "Deutscher Oktober" 2018

Tetori Gjerman - Deutscher Oktober 2018

"Tetori Gjerman" - "Deutscher Oktober" 2018, © Deutschen Botschaft in Albanien

Edhe këtë vit po vjen për Ju një vjeshtë interesante, e larmishme dhe emocionuese - "Tetori Gjerman 2018". Ne jemi të lumtur t‘ju prezantojmë një larmi filmash dhe letërsie, teatër, muzikë dhe balet, si dhe diskutime dhe workshope – në programin tonë të aktiviteteve ka diçka për çdo shije. Në fokus do të jetë shkëmbimi i mendimeve dhe përvojave midis shqiptarëve dhe gjermanëve. Është tashmë viti i dymbëdhjetë rradhazi që organizojmë "Tetorin Gjerman". Një traditë e bukur, e cila mundësohet falë mbështetjes së partnerëve dhe sponsorëve të shumtë.
Ne dëshirojmë t‘ju ftojmë përzemërsisht për të qenë të pranishëm dhe për të shijuar aktivitetet tona nën flamurin e miqësisë gjermano-shqiptare!


Pёrmbledhja e aktiviteteve: