Willkommen auf den Seiten des Auswärtigen Amts

Pushimet për festat zyrtare 2020

Allerheiligen

Allerheiligen, © dpa

Në ditët e mëposhtme ambasada është e mbyllur:

 • 01.01. (Dita e parë e Vitit të Ri)
 • 02.01. (Dita e dytë e Vitit të Ri)
 • 08.03. (Dita Ndërkombëtare e Gruas)
 • 10.04. (E Premtja e Zezë)
 • 13.04. (E hëna e Pashkëve)
 • 01.05. (Dita e Punes)
 • 08.05. (75-vjetori i çlirimit nga Nacional-Socializmi dhe përfundimi i Luftës së Dytë Botërore në Evropë)
 • 21.05. (Dita e Ngjitjes së Krishtit në Qiell)
 • 25.05. (Dita e Bajramit të Madh)**
 • 01.06. (E Hëna e Rrëshajës)
 • 03.10. (Dita e Bashkimit të Gjermanisë)
 • 30.11. (Festa Kombëtare e Shqipërisë)**
 • 25.12. (Dita e parë e Krishtlindjeve)
 • 26.12. (Dita e dytë e Krishtlindjeve)

**Shënim: Nëse një festë zyrtare bie në një ditë pushimi, festa shtyhet të hënën e ardhshme.