Willkommen auf den Seiten des Auswärtigen Amts

Ambasada

Ambasadori Peter Zingraf

Ambasadori Peter Zingraf

Marrëdhëniet gjermano-shqiptare janë të ngushta dhe të larmishme. Pres me padurim të njoh njerëz nga fusha të shumta të jetës dhe së bashku të gjejmë mënyra për të thelluar shkëmbimin tonë si dhe mbështetur kursin e reformave në Shqipëri.

Ambasadori Peter Zingraf

Adresa dhe oraret e punës

Emërtimi:

Ambasada e Republikës Federale të Gjermanisë

Udhëheqësja/i:

Peter Zingraf, Ambasador i Jashtëzakonshme dhe Fuqiplotë

Vendi:

Tiranë

Kodi postar:

1001

Telefoni:

+355 (0) 4 2274 505

Fax:

+355 (0) 4 2232 050

Për më shumë shihni deklaratën tonë mbi privatësinë!

Adresa postare:

Ambasada e Republikës Federale të Gjermanisë, Rruga Skënderbej, Nr. 8, Tiranë, Shqipëri

Adresa e rrugës:

Rruga Skënderbej, Nr. 8, Tiranë
Zyra e Vizave 2: Rruga Otto von Habsburg, Tirana

Shteti:

Shqipëri

Orari i punës:

Oraret e pritjes të vizitorëve në përgjithësi:
Të Hënën deri të Premten, ora 08:00 deri 12:00 (për raste të tjera pasi të jetë lënë takim.)

Zyra e Çështjeve Ligjore dhe sektori i Vizave:
Të Hënën deri të Enjten, ora 8:00 deri 12:00 dhe 13:30 deri 15:30
Të Premten, ora 8:00 deri 12:00

Departamentet:

Kontakti me sektorin e vizave:
Të Hënën deri të Enjten, ora 09:00 deri 11:00
+355 (0)68 4045924

Uebfaqja:

http://www.tirana.diplo.de

E-maili:

info@tirana.diplo.de

Kontakt me Ambasadën Gjermane

Për pyetjet mbi çështjen e vizave, ju lutemi të përdorni vetëm adresën visa@tira.auswaertiges-amt.de