Willkommen auf den Seiten des Auswärtigen Amts

Hiqen kufizimet e udhëtimeve hyrëse drejt Gjermanisë prej ditës së shtunë datë 11.06.2022

Ankunftsflughafen: beleuchtetes Hinweisschild Arrival

Einreise in Deutschland, © Colourbox

Shënim i rëndësishëm

Prej ditës së shtunë, datë 11.06.2022, ora 00:00, hiqen përkohësisht të gjitha kufizimet e udhëtimeve hyrëse drejt Gjermanisë. Që prej këtij momenti udhëtimet hyrëse nga Shqipëria drejt Gjermanisë janë sërish të lejueshme për të gjitha qëllimet (edhe për turizëm dhe vizita). Për udhëtimet hyrëse drejt Gjermanisë nuk është më e nevojshme paraqitja e një dëshmie vaksinimi, shërimi apo testimi.