Willkommen auf den Seiten des Auswärtigen Amts

Adresa dhe oraret e punës

Emërtimi:

Ambasada e Republikës Federale të Gjermanisë

Udhëheqësja/i:

Peter Zingraf, Ambasador i Jashtëzakonshme dhe Fuqiplotë

Vendi:

Tiranë

Telefoni:

+355 (0) 4 2274 505

Fax:

+355 (0) 4 2232 050

Për më shumë shihni deklaratën tonë mbi privatësinë!

Adresa postare:

Ambasada e Republikës Federale të Gjermanisë, Rruga Skënderbej, Nr. 8, Tiranë, Shqipëri

Adresa e rrugës:

Rruga Skënderbej, Nr. 8, Tiranë
Zyra e Vizave 2: Rruga Otto von Habsburg, Tirana

Shteti:

Shqipëri

Orari i punës:

Oraret e pritjes të vizitorëve në përgjithësi:
Të Hënën deri të Premten, ora 08:00 deri 12:00 (për raste të tjera pasi të jetë lënë takim.)

Zyra e Çështjeve Ligjore dhe sektori i Vizave:
Të Hënën deri të Enjten, ora 8:00 deri 12:00 dhe 13:30 deri 15:30
Të Premten, ora 8:00 deri 12:00

Departamentet:

Kontakti me sektorin e vizave:
Të Hënën deri të Enjten, ora 09:00 deri 11:00
+355 (0)68 4045924

Uebfaqja:

http://www.tirana.diplo.de

Kontakt me Ambasadën Gjermane

Për pyetjet mbi çështjen e vizave, ju lutemi të përdorni vetëm adresën visa@tira.auswaertiges-amt.de